Rania Sedhom

Rania

Telefoonnummer:
+31 (0)20 833 0 833

Faxnummer:
+31 (0)20 833 0 833

E-mail:
rania.sedhom@willems.eu

Rania is oprichtster van de Sedhom Law Group PLLC, een Bespoke Law Firm™. `Bespoke` (`op maat`) verwijst voor Sedhom naar een specifieke filosofie en houding: het verlenen van diensten op het hoogst mogelijke niveau en daarbij opbouwen van een nauwe relatie met de beleidsmakers binnen een bedrijf. Sedhom Law Group helpt ondernemingen om hun inkomsten uit bedrijfsactiviteiten te maximaliseren, hun weg te vinden in het voortdurende veranderende internationale juridische landschap, en hun positie als voorkeursmerk te behouden (zowel intern als extern). Het kantoor biedt een omgeving die voldoet aan de eisen van zelfs de meest kritische cliënten, waar zij gedurende het gehele traject worden behandeld alsof ze de enige cliënt zijn: een omgeving waarin cliënten toegang hebben tot onbeperkte aandacht en begeleiding, en waar doelen worden bereikt volgens hún planning. Sedhom Law Group ontleent haar inspiratie aan onze cliënten; nu streven we ernaar om op onze beurt hen te inspireren.

Rania en haar team levert algemene adviesdiensten en kan tevens ondersteuning bieden aan juridische afdelingen van ondernemingen in diverse sectoren. Het team van Sedhom biedt strategische en adviesdiensten op onder meer de volgende terreinen:
– arbeidsrecht;
– personeelsbeloningen en beloning van bestuurders;
– onroerend-goedrecht;
– leveranciersovereenkomsten;
– bedrijfsrecht;
– intellectueel-eigendomsrecht;
– immigratierecht;
– effectenrecht;
– internationaal recht.

Dankzij de uitgebreide kennis van het bedrijfsleven kan Rania met haar team hoogwaardige diensten bieden, waarbij uiteraard rekening gehouden wordt met het effect van onze adviezen op het resultaat onder de streep. De Sedhom Law Group mag ondernemingen uit onder meer de volgende sectoren tot haar opdrachtgevers rekenen:
– bouwsector;
– mode-industrie;
– dranken- en levensmiddelenindustrie;
– gezondheidszorg;
– maakindustrie;
– technologiesector en e-commerce;
– transportsector.

Daarnaast vooerziet Sedhom ook particulieren van juridisch advies, onder meer op de volgende terreinen:
– personen- en familierecht (huwelijkse voorwaarden, scheidingen, alimentatie, etc.);
– onroerend-goedrecht (aan- en verkopen, huurovereenkomsten, geschillen tussen huurders en verhuurders, etc.);
– testamenten, trusts en nalatenschappen, met inbegrip van vermogensbescherming;
– immigratierecht.